IMG_0138

Reconditionare seifuri

Primul pas in procesul de reconditionare il reprezinta examinarea in detaliu a caracteristicilor si particularitatilor seifului pentru a contura o imagine clara si exacta a lucrarii in desfasurare.

In urmatoarea etapa se va evalua necesarul de materiale, se vor determina tehnicile de lucru si operatiunile specifice  in vederea pastrarii aspectului original al produsului.

Reconditionare seifuri

Prin serviciile de reconditionare oferite va asiguram ca fiecare parte a seifului va fi restaurata perfect, in detaliu, urmarind liniile directoare si respectand tipologia seifului.

Toate etapele reconditionarii necesita atentie, profesionalism si experienta si garanteaza ca

rezultatul final va indeplini asteptarile Dumneavoastra.

Reconditionari

Toate interventiile noastre beneficiaza de garantia produsului. Serviciile de reconditionare al seifurilor beneficiaza si el de garantie asupra lucrarii.

Noi retehnologizam, reparam și vindem cele mai bune case de bani la mâna a doua.
Toate seifuri noastre sunt renovate la un standard foarte ridicat de către proprii noștri ingineri de experți.

Cost Control

Gama noastra de seifuri reconditionate asigura echilibrul perfect intre valoare si cantitate. Datorita standardelor noastre foarte ridicate de reconditionare, nu numai ca veti obtine un seif, la un pret incredibil, insa calitatea seifurilor noastre este una foarte ridicata si va putem asigura ca pe viitor veti fi foarte multumiti de produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.