Seif Chubbsafes_1

Deblocari seifuri, clasificatoare, sisteme fireproof si usi de tezaur

Daca ați uitat combinatia seifului / pierdut cheile acestuia,serviciile profesioniste si specializate pe care le oferim va asigura deblocarea seifului, iar rezultatul final va fi cel asteptat, astfel ca veti avea un produs in stare tehnica conforma si pe care il veti putea utiliza in conditii de siguranta.

Modalitati de interventie

Cum deblocarea unui seif este un subiect foarte delicat, singura modalitate de interventie este cea directa/la fata locului. Echipa noastra de experti in deblocari de seifuri, clasificatoare, sisteme fireproof, etc, are posibilitatea de a se deplasa in orice colt al tarii.

Acoperire

Intrucat sunt foarte putine companii care activeaza pe teritoriul Romaniei, in domeniul deblocarilor de seifuri si produse similare, firma noastra si-a creeat un sistem prin care ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre, indiferent de orasul in care se afla produsul.

Confidentialitate

Avand in vedere faptul ca operam pe date foarte sensibile, la fiecare operatiune de deblocare a unui seif, participarea personalului firmei este strict interzis.

Compania noastra

Activeaza in urmatoarele domenii: sisteme de securitate electronice si mecanice (proiectare, furnizare, instalare, service in/post garantie), sisteme fixe si mobile de rafturi pentru arhive, distributie produse de feronerie, control acces, etc.

Produsele comercializate

Produsele pe care le comercializam sunt in conformitate cu standardele specifice nationale (ICECON)  si internationale ( VdsECBSVSODIN4102 ) in vigoare si sunt destinate institutiilor financiare si administrative, cladirilor cu grad sporit de securitate, constructiilor cu destinatie privata, super si hypermarket-urilor.
Montajul si service-ul sunt asigurate de echipe profesioniste autorizate cu o experianta vasta in domeniu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.