Despre Seifuri

Mecanismul seifurilor
Seifurile sunt produse in diferite forme si marimi, tipice pentru uzul casnic sau comercial. Majoritatea seifurilor sunt de doua tipuri: cele anti-furt standard si cele anti-furt cu straturi ignifuge. In conformitate cu cerintele utilizatorului, seiful poate fi montat in perete, in podea etc.

Securitatea seifurilor

Siguranta unui seif este data de sistemul de inchidere folosit. Pe langa fixarea sau nu a acestuia in sol sau in perete se poate deosebi intre seifuri cu inchidere cu cheie (mecanica), seifuri cu inchidere cu cifru mecanic, seifuri cu cifru electronic, seifuri cu deschidere cu amprenta digitala.

Siguranta documentelor si a valorilor este data si de rezistenta la foc a seifului in cazul incendiilor. Practic, protejarea documentelor trebuie realizata atat fata de infractori cat si fata de evenimente si incidente neprevazute.

Seifurile zidite in perete din faza de contructie a locuintei sau chiar si ulterior pot fi intarite cu materiale specifice direct in zidarie, iar la vedere sa fie observabila doar usa in acelasi plan cu peretele.
Siguranta seifurilor tine cont de aspectele prezentate mai sus precum si de elemente suplimentare de protectie, de nedivulgat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.