Deblocari seifuri, fisete, usa de tezaur

Firma noastră oferă o gama larga de servicii de deblocări seifuri, recunoscute la nivel înalt, autorizate si profesionale. Am început sa ne desfășuram activitatea in acest domeniu încă de acum 13 ani, iar pana astăzi am atins performante înalte in domeniu.

Principalul nostru tel este acela de a satisface cerințele clienților la cel mai înalt nivel prin servicii de o calitate ireproșabila, promptitudine si profesionalism. De aceea toate operațiunile noastre se vor efectua numai in urma prezentării documentelor ce fac dovada legala a proprietății sau / si închirierii spațiului.

Echipamentele folosite de echipa noastră sunt de cea mai buna calitate, acestea provenind de la firme de renume precum Fichet-Bauche, Sargent and Greenleaf, Rottner, Cisa, Abus, Mottura, Mauer.

Garantam o acuratețe maxima in execuție, astfel încât seifurile si sistemele de închidere sa nu sufere deteriorări si fără a le afecta gradul de siguranță.

Dovada calității serviciilor oferite de firma noastră este portofoliul bogat de clienți in care se afla nume importante precum Banca Comerciala Romana (BCR), BRD, diverse instituții ale statului (sediile primăriilor de sector din București, diverse secții de politie din Bucurest si Ilfov, etc.), Eutron, ISS, Pepsi, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.